Caracterització i comunicació de la informació nutricional: el punt de vista de la industria i el consumidor

Sobre l'activitat

Aquesta jornada es realitza en el marc del projecte “Sistemes de Caracterització i Comunicació de la qualitat i la composició nutricional dels aliments per als consumidors i la indústria alimentària” (CCLabel) RTI2018-096883-R-C41 finançat pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats que té com a objectiu desenvolupar i avaluar sistemes capaços de caracteritzar els aliments (a nivell nutricional i de qualitat per a la indústria i els consumidors) i sistemes per comunicar eficaçment aquesta informació (a través de l'etiquetatge i els sistemes digitals) al consumidor final , per tal de promoure una nutrició personalitzada i una decisió de compra més racional.

Castellà
Preu: Gratuït
26/05/2022
09:00h - 13:20h
Places limitades
Monells

Horari

9.00 h Benvinguda i presentació del projecte Sra. Elena Fulladosa, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA.
9.20 h Sistemes en línia per a l'etiquetatge nutricional precís Sra. Elena Fulladosa i Sra. Mar Giró-Candanedo, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA.
9.40 h Utilitat de sensors NIR de baix cost per a la indústria alimentària Sr. Josep Comaposada, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA.
10.00 h Tecnologia NIR per avaluar la frescor del peix Sra. Mar Giró-Candanedo i Sra. Clara Barnés, Programa de Qualitat i tecnologia alimentària de l'IRTA.
10.20 h Aplicació de la intel·ligència artificial per a la planificació i control de processos. Sr. Israel Muñoz, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA.
10.40 h Aplicació de tècniques de Deep Learning en imatges del sector alimentari Sr. Roberto Paredes, Universitat Politècnica de València
11.00 h Pausa - cafè i demostració d'equips
12.00 h Lectura i comprensió de la informació nutricional de les etiquetes a Espanya i desenvolupament de mètodes alternatius que ajudin a incentivar-los Sr. Luís Guerrero i Sra. Mar Giró-Candanedo, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA
12.20 h Deep learning per a la recomanació nutricional automàtica. Sr. Roberto Paredes, Universitat Politècnica de València
12.40 h Adopció de tecnologies no invasives portàtils i ús de l'etiquetatge de precisió per part del consumidor Sra. Tiziana di Magistris, Centre de Recerca i Tecnologia Agroalimentària d'Aragó
13.00 h Disseny destratègies de comunicació de la informació nutricional més efectives mitjançant cocreació. Sra. Anna Claret, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA
13.20 h Tancament de la jornada Sra. Elena Fulladosa, Programa de Qualitat i Tecnologia alimentària de l'IRTA.

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

Finca Camps i Armet Auditori de Monells 17121 – Monells (Girona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down