BSA 2023

Sobre l'activitat

Barcelona Seguretat Alimentària

Barcelona Seguretat Alimentària
Ja podem dir que hem tornat a la post normalitat, hem deixat enrere la pandèmia i tornem a reprendre els temes que ens ocupaven, i que, mentre nosaltres estàvem focalitzats a sortir del forat, han continuat evolucionant. De manera que cal reprendre'ls amb certa urgència.

La internacionalització i el canvi climàtic, per exemple, plantegen nous escenaris que tindran la seva repercussió a nivell de seguretat alimentària i un repte multidisciplinari on l'estratègia One Health adquireix rellevància.

I això és el que volem debatre a la V edició del Fòrum Barcelona Seguretat Alimentària. Un lloc de trobada entre els diferents professionals vinculats amb la seguretat alimentària per compartir experiències i coneixement sobre les condicions i mesures necessàries per poder garantir i millorar la seguretat alimentària a les empreses del sector.

No t'ho perdis! Vine a veure-les venir!!!

Castellà
Preu: 50 €
07/06/2023
08:30h - 09:40h
Places limitades
Barcelona

Horari

Moderador: Sr. Miquel Bonet
8:30h – 9:00h | Benvinguda i registres
9:00 h - 9:20 h Sessió inaugural Dra. Núria Fuster Directora general. Bioser Dra. Carmen Cabezas Peña Secretària de Salut Pública. Departament de Salut de Catalunya
9.20 h - 9.50 h Conferència inaugural. Concepte Una Salut: abordant els desafiaments del futur Dra. Júlia Vergara-Alert. IRTA-CRESA
9:50 h - 10:55 h Taula rodona I. Canvi climàtic i el que ve Canvi climàtic, el futur és ara - Prof. José Juan Rodríguez. Universitat Autònoma de Barcelona Bacteriòfags: aliats de la seguretat alimentària davant del canvi climàtic - Dra. Amaia Lasagabaster. Azti Micotoxines i canvi climàtic: la tempesta perfecta - Prof. Antonio Ramos. Universitat de Lleida
10.55 h - 11.40 h | Pausa cafè
11:40h – 12:45h Taula rodona II. Recursos per millorar la gestió del que ve
Modera: Sra. Carme Chacón. Generalitat de Catalunya Nous instruments de gestió dels brots de toxinfecció alimentaris - Dra. Marta Hugas. Ex-EFSA El Sistema Integrat d'Epidemiologia Genòmica d'Andalusia - Sr. Ulisses Ameyugo. Junta d'Andalusia Noves eines biotecnològiques per als nous reptes en seguretat alimentària - Dra. Mònica Campàs. IRTA
12.45 h - 13.25 h Taula rodona III. Donant respostes a una nova normalitat Les empreses seran sostenibles o no seran - Dra. Elena Beltran. Sant Dalmai Nous requisits en higiene - Dr. Fernando Lorenzo. Christeyns Adaptant-nos al nou paradigma - Sr. Sergi Cuatrecasas. Bioser
13:25 h - 13:40 h Clausura congrés Sr. Martirià Latorre Director general adjunt Food. Christeyns Sra. Carme Chacón Sotsdirectora general de Seguretat Alimentària i Protecció de la Salut. Departament de Salut de Catalunya
13.40 h | Menjar còctel

Organitza

Comparteix

Lloc de realització

AUDITORIO UPF BARCELONA SCHOOL OF MANAGEMENT C. Balmes, 132, 08008 Barcelona
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down