Afrontem el futur: alternatives a l'ús d’antibiòtics en producció animal

Sobre l'activitat

Us informem que queden ajornades totes les activitats organitzades per l'IRTA amb motiu del coronavirus COVID-19 fins a proper avís.

El principal objectiu d’aquesta jornada és fer ressò del potencial de noves eines moleculars i de maneig com alternatives a l’ús d’ antibiòtics en producció animal. És una jornada adreçada a ramaders, veterinaris assessors, indústria agroalimentària, així com a la indústria farmacèutica i investigadors del sector animal.
El desenvolupament de noves molècules antimicrobianes, nous ingredients i nous probiòtics, combinat amb el maneig i l’ús d’eines experimentals per determinar-ne el seu potencial, així com la identificació de marcadors genètics d’immunocompetència, ens permeten adreçar-nos al problema amb una visió més àmplia i efectiva. L’entesa del funcionament d’aquestes noves estratègies, permet que el sector tingui cada cop més criteri i poder de decisió per reduir l’ús dels antibiòtics.
Una visió multidisciplinar és clau per establir quines són les pràctiques de maneig més adequades i quins compostos poden aportar un valor afegir al sistema de producció, fent-lo sostenible amb el medi ambient i econòmicament viable.

Català
Preu: Gratuït
27/03/2020
09:00h - 13:00h
Places limitades
Caldes de Montbui
IRTA Torre Marimon
08140 Caldes de Montbui, Barcelona
Telèfon: 93 467 40 40
Fax: 93 467 40 42
 
Contactar
Subscriu-te a la Newsletter
Rep totes les novetats
de l’IRTA al teu mail.
 
Fes clic aquí
CENTRES IRTA
magnifierarrow-down